Amouage Honourdarilni set za moške

Amouage Honour darilni set za moške
Amouage Honour darilni set za moške
darilni set za moške
130,50

Koda: AMU3711 | 1 kos na zalogi

polnilno razpršilo za parfum potovalna 10 ml + parfumska voda polnilo 2 x 10 ml

1
DPD
ponedeljek 27. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Honour
Sestava

Amouage Honour je začimbno lesna dišava za moške s klasično kompozicijo.

Parfumska voda Honour za moške je stopila na trg v paru z žensko varianto in ta duo dišav je navdihnjen s slavno tragično zgodbo gejše, ki se je poročila z Američanom in tri leta zaman čakala na njegovo vrnitev. Dišava Honour je paradoksalno zgodba določene sprijaznitve, elegija in poklon, apel na spomine iz preteklosti.

Za vedno bo pridobila srce vseh, ki imajo radi začimbne lesne dišave z dramatično in hkrati popolnoma klasično narejeno kompozicijo in bo veselila seveda tudi vsakega, kdor bo cenil resnično kakovost in preciznost v vsakem koraku izdelave parfumov. Honour je kot nalašč za zvečer in skozi celo leto. Svojemu uporabniku bo vedno pomagal poudariti njegovo možatost in dodati pridih razburljive dramatičnosti.

Sestava

Zgornje note
črni poper, rožnati poper
Srčne note
elemi, muškatni orešček
Bazne note
kadilo, fižol tonka, cedra, vetiver, mošus, pačuli
Vrsta dišave
lesne, začimbne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Honour