Amouage Honourparfumska voda za moške

Amouage Honour parfumska voda za moške
Amouage Honour parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
285,00

Prihranite 50%
100 ml
143,00

Koda: AMU0163 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 1. 10. 2020

Opis parfuma Amouage Honour
Sestava

Amouage Honour je začimbno lesna dišava za moške s klasično kompozicijo.

Parfumska voda Honour za moške je stopila na trg v paru z žensko varianto in ta duo dišav je navdihnjen s slavno tragično zgodbo gejše, ki se je poročila z Američanom in tri leta zaman čakala na njegovo vrnitev. Dišava Honour je paradoksalno zgodba določene sprijaznitve, elegija in poklon, apel na spomine iz preteklosti.

Za vedno bo pridobila srce vseh, ki imajo radi začimbne lesne dišave z dramatično in hkrati popolnoma klasično narejeno kompozicijo in bo veselila seveda tudi vsakega, kdor bo cenil resnično kakovost in preciznost v vsakem koraku izdelave parfumov. Honour je kot nalašč za zvečer in skozi celo leto. Svojemu uporabniku bo vedno pomagal poudariti njegovo možatost in dodati pridih razburljive dramatičnosti.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
črni poper, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
elemi, muškatni orešček
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kadilo, fižol tonka, cedra, vetiver, mošus, pačuli
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Honour