Amouage Jubilation 25 Menparfumska voda limitirana edicija za moške

Amouage Jubilation 25 Men parfumska voda limitirana edicija za moške
Amouage Jubilation 25 Men parfumska voda limitirana edicija za moške
Odvit izdelek, ki je lahko rahlo uporabljen ali brez originalne embalaže
RAZPAKIRANO
100 ml
332,77

Koda: AMU05181 | 1 kos na zalogi

Odvit izdelek, ki je lahko rahlo uporabljen ali brez originalne embalaže

1
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Amouage Jubilation 25 Men
Sestava

Amouage Jubilation 25 Men je orientalska balzamova dišava za moške, ki jo uvrščamo tudi v kategorijo dišav praproti (fougère). Ta parfumska voda neodvisne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je izjemno bogata, sofisticirana in pomirjajoča ter jo, kot vse parfume Amouage, odlikuje edinstven navdih.

S parfumsko vodo Jubilation 25 za moške znamka Amouge dokazuje, da pregovor »manj je več« ne drži vedno. Izjemno bogata sestava Amouage Jubilation 25 Men je zahvaljujoč popolnemu ravnovesju vseh dišavnih tonov ne le prestižen slavnostni eliksir, ampak simbolnemu skrivnostnemu moškemu istočasno ponuja tudi precejšnjo mero lastne posebne prefinjenosti in ga prežema s svojo edinstveno filozofijo različnih obdobij in kultur. Ugledni oblikovalec dišav Bertrand Duchaufour je dišavi Jubilation 25 Men, ki je ustvarjena prav za takšnega moškega, ki je vedno prefinjeno samosvoj, vtisnil čudovito velikodušnost in prekipevajočo polnost.

V glavi dišave Jubilation 25 Men zadišijo kadilo, pridobljeno iz grmov labdanuma, koriander, pomaranča, davana, kadilo in robida. V srcu najdemo tone medu, lovorja, cimeta, orhideje, vrtnice, nageljnovih žbic, semen zelene in lesa gvajaka. Osnovo tvorijo note pačulija, vsezdravke, mire, cedre, mošusa, mahu, ambre, agarjevega lesa in smilja. Dišavo kadila, ki v sestavi zagotovo ne deluje meditativno ali vzbuja občutkov iz katedrale, ampak predstavlja bogastvo in razkošje, prežemajo vonjave zloščenega lesa, zapeljivega sadja in toplih začimb. Nagajivo reagira z izmuzljivo vrtnico in očarljivo orhidejo ter se ovija okoli razkošne mire in ambre. Odpiranje Amouage Jubilation 25 Men je sladko z dotikom medu in ščepcem grenkobe. Postopoma postaja dišava bogatejša in v ospredje stopajo lesni toni. V celoti Jubilation 25 Men ponuja toplo, žametno in zelo pomirjajočo avro, ki vzbuja občutek, kot bi se dotikali ogromnega zlatega leva, ki prede kot dirkalnik.

Parfumsko vodo Amouage Jubilation 25 bodo cenili moški, ki jim je blizu opisan svojevrsten prefinjen pristop do življenja. Za vedno pa bo na svojo stran pridobila vse, ki imajo radi bogate prestižne dišave z orientalskimi in balzamovimi lastnostmi, zadovoljila pa bo seveda tudi vsakogar, ki zna ceniti resnično kakovost in natančnost na vsakem koraku proizvodnje parfumov. Dišava Jubilation 25 Men je primerna podnevi in zvečer skozi vse leto. V hladnih mesecih boste zelo cenili njeno toplo stran. Svojemu uporabniku vedno nudi dotik svojevrstne prefinjenosti s privlačno skrivnostnim nadčasovnim pridihom in mu daje prestižno pomirjajočo avro.

Poleg presunljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Jubilation 25 Men v prekrasni svetlo zlati barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje enkratno stilska in nežno prefinjena temna škatlica, prav tako okrašena z zlatimi elementi.

Amouage Jubilation 25 Men - izjemno bogata in istočasno pomirjajoča dišava z večno svojevrstno prefinjenostjo.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
davana, pomaranča, kadilo, robide, koriander, labdanum
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, med, cimet, lovor, nageljnove žbice, les gvajaka, orhideja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
agarovina, jantar, kadilo opoponax, cedra, mošus, pačuli, mira, smilj, mah
Vrsta dišave
ostale

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Jubilation 25 Men