Amouage Love Tuberoseparfumska voda za ženske

Amouage Love Tuberose parfumska voda za ženske
Amouage Love Tuberose parfumska voda za ženske
100 ml
217,20

Koda: AMU05462 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 28. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Love Tuberose
Sestava

Tako čista in omamno opojna kot beli cvetovi tuberoze. Takšna je parfumska voda za ženske Amouage Love Tuberose. Dišava pripoveduje romantično zgodbo o neuslišani ljubezni. Poduhajte cvetlice s skrivnih vrtov in se pustite ponesti valovom romantike.

  • cvetlična sladka dišava
  • za romantično žensko
  • primerna za vsakodnevno nošenje in za zvečer

Sestava dišave
Parfumska voda za ženske Amouage Love Tuberose je kakor opojno sladek nektar. Zgornje note dišave vsebujejo tuberozo, ki se ji včasih pravi tudi nočna hijacinta, gardenijo in jasmin. V srčnih notah dišave zadiši neobičajna kombinacija vanilje in smetane. V baznih notah pa začutite tople tone cedre in sandalovine.

Zgodba dišave
Parfumska voda Amouage Love Tuberose je del kolekcije dišav, poimenovane The Secret Garden Collection. Steklenička s svojimi barvami izžareva nežnost in sladkost svoje vsebine. Dišava je bila svetu predstavljena leta 2018.

Sestava

Zgornje note
tuberoza, jasmin, gardenija
Srčne note
vanilija, smetana
Bazne note
cedra, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Love Tuberose