Amouage Opus IVparfumska voda uniseks

Amouage Opus IV parfumska voda uniseks
Amouage Opus IV parfumska voda uniseks
345,00

Prihranite 62%
100 ml
129,80

Koda: AMU0170 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 28. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Opus IV
Sestava

Amouage Opus IV aromatična balzamova dišava za moške in ženske s toplo začimbno stranjo. Ta parfumska voda samostojne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je domiselna, navdihujoča, nadčasovno klasična in jo, kot velja za vse parfume Amouage, odlikuje edinstven navdih.

Parfumska voda Opus IV sodi v prestižno kolekcijo znamke Amouage. Library Zbirka obsega deset dišav, ustvarjenih kot brezčasna dišavna avantura, ki se ne ozira na trenutne modne trende. Vsako od pozornost vzbujajočih izvrstnih dišav iz te kolekcije, ki slavi celovitost, izvirnost in mojstrstvo, navdihujejo spomini in pomembnimi mejniki človeškega življenjskega popotovanja. Parfumske vode Opus so označene s »šiframi« od I do X, ki označujejo njihov status kot zaokrožen del v okviru večje kolekcije. Vse kljubujejo običajni razvrstitvi, prestopajo mejo spola in svojim uporabnikom omogočajo, da si sami ustvarijo edinstveno zgodbo. Kolekcija dišav Library Collection je poetičen poklon umetnosti življenja.

Parfumska voda Amouage Opus IV je čudovita in zelo domiselna dišava, ustvarjena za širjenje specifične zavesti ter podpore dobri stvari. Od decembra 2010 do istega meseca naslednjega leta je znamka Amouage namreč 50 odstotkov dobička od prodaje Opus IV namenila omanskemu programu boja proti HIV/AIDS (National HIV/AIDS Prevention and Control Program in Oman). Ugledni oblikovalec parfumov Jacques Flori je ustvaril četrti dragulj v vrsti Library Collection, brezčasno klasično dišavo, rojeno iz starodavne umetnosti resničnih mojstrov parfumov.

Dišavna kompozicija Amouage Opus IV se v glavi odpira z jasnimi živimi notami koriandrovega olja, limone, mandarine in grenivke. V osrčju zadišijo eksotično olje elemi, kardamom, kumina, šipek, lističi vijolice in vrtnica. Osnovo dišave Opus IV tvori labdanum. Sporočilo navdihujoče in domiselne parfumske vode Opus IV je širjenje spoznanj in boj proti nevednosti. Povsem uravnotežena domiselna sestava popolno uteleša globok pomen in upanje.

Parfumsko vodo Amouage Opus IV bodo cenile ženske in moški, ki dajejo prednost dišavam s pravim sporočilom in absolutno brezčasnostjo. Za vedno bo na svojo stran pridobila vse, ki imajo radi aromatične dišave s toplimi začimbnimi notami, razveselila pa bo seveda tudi vsakogar, ki zna ceniti resnično kakovost, izvirnost in natančnost na vsakem koraku proizvodnje parfumov. Opus IV je primerna podnevi in zvečer skozi vse leto. Topla stran te dišave najbolj izstopa v hladnejših mesecih. Svojemu uporabniku vedno nudi dotik brezčasnega sloga in s svojo edinstvenostjo polno globokega pomena mu zanesljivo pomaga izstopiti iz množice.

Poleg presunljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Opus IV privlačno zaobljenih oblik v prekrasni mat svetli barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje izjemno stilska, z nežno preprostostjo prefinjena svetla škatlica z domiselnim elementom pečata.

Amouage Opus IV - brezčasna klasična dišava s pomembnim sporočilom.

Sestava

Zgornje note
mandarina, limona, koriandrovo olje
Srčne note
vrtnica, olje elemi, kardamom, kumina, šipek, listi vijolice
Bazne note
labdanum
Vrsta dišave
aromatične, začimbne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Opus IV