Amouage Opus VIIIparfumska voda uniseks

Amouage Opus VIII parfumska voda uniseks
Amouage Opus VIII parfumska voda uniseks
345,00

Prihranite 50%
100 ml
173,60

Koda: AMU0174 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Dragocene niche dišave zdaj za 15 % ceneje s kodo 15scentsi. Samo do nedelje!
DPD
torek 3. 3. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Amouage Opus VIII
Sestava

Amouage Opus VIII je orientalsko-lesna dišava za moške in ženske z izrazito svetlo cvetlično stranjo. Ta parfumska voda samostojne prestižne znamke parfumov, ki ima sedež v Londonu in črpa navdih iz bogate ter raznolike dediščine svojega rojstnega kraja v Omanu, je pomirjujoča, a ob tem pikantna in presenetljiva ter jo, kot velja za vse parfume Amouage, odlikuje edinstven navdih.

Parfumska voda Opus VIII sodi v prestižno kolekcijo znamke Amouage. Library Zbirka obsega deset dišav, ustvarjenih kot brezčasna dišavna avantura, ki se ne ozira na trenutne modne trende. Vsako od pozornost vzbujajočih izvrstnih dišav iz te kolekcije, ki slavi celovitost, izvirnost in mojstrstvo, navdihujejo spomini in pomembnimi mejniki človeškega življenjskega popotovanja. Parfumske vode Opus so označene s »šiframi« od I do X, ki označujejo njihov status kot zaokrožen del v okviru večje kolekcije. Vse kljubujejo običajni razvrstitvi, prestopajo mejo spola in svojim uporabnikom omogočajo, da si sami ustvarijo edinstveno zgodbo. Kolekcija dišav Library Collection je poetičen poklon umetnosti življenja.

Parfumska voda Amouage Opus VIII je navdušujoča dišava, ki jo odlikujeta vrhunska kakovost in dolga obstojnost. Ugledna oblikovalca parfumov Pierre Negrin in Richard Herpin sta skupaj ustvarila osmi dragulj v vrsti Library Collection, brezčasno klasično dišavo, rojeno iz starodavne umetnosti resničnih mojstrov parfumov. Pri tem jima je bil v navdih učinek dvogovora med resničnostjo in iluzijo. Dišavna sestava Opus VIII se v glavi odpira z notami jasmina, ylang-ylanga in cvetov pomarančevca. V osrčju zadišijo kadilo, žafran, ingver, gvajakov les in vetiver. Osnovo sestavljajo balzamovi akordi, benzoin in pimentovec.

Amouage Opus VIII prehaja iz zlate avre not v glavi do mikavno globokega srca in dišavi ne manjka niti fantastično prestižen val, ki spremlja temno intenzivnost akordov v zaključku. Mojstrsko dišavno delo, ki popolno uteleša ustvarjalno soočanje resničnosti in iluzije. Parfumsko vodo Amouage Opus VIII bodo cenile ženske in moški, ki dajejo prednost resnično domiselni dišavi, ki jo odlikuje absolutna brezčasnost. Za vedno bo na svojo stran pridobila vse, ki imajo radi lesne cvetlične dišave z orientalsko in začimbno stranjo, razveselila pa bo seveda tudi vsakogar, ki zna ceniti resnično kakovost, izvirnost in natančnost na vsakem koraku proizvodnje parfumov. Opus VIII je primeren podnevi in zvečer skozi vse leto. Svojemu uporabniku vedno nudi pomirjajoč in istočasno poživljajoč dotik ter mu s svojo edinstvenostjo in mikavnostjo zanesljivo pomaga izstopiti iz množice.

Poleg presunljivih dišav, ki so rezultat proizvodnega procesa z najstrožjimi standardi kakovosti, prepričajo vsi parfumi znamke Amouage tudi s svojimi prestižnimi embalažami. Steklenička Opus VIII privlačno zaobljenih oblik v prekrasni mat svetlo rožnati barvi z zlatimi okrasnimi elementi navduši z elegantno izpopolnjenim dizajnom, ki predstavlja razkošje. Embalažo dopolnjuje izjemno mikavna škatlica z dramatično obliko motiva steklenice v odtenkih sive barve.

Amouage Opus VIII - pomirjajoča in ob tem presenetljiva dišava, ki jo navdihuje dvogovor med resničnostjo in iluzijo.

Sestava

Zgornje note
jasmin, cvet pomarančevca, ylang ylang
Srčne note
ingver, kadilo, vetiver, žafran, les gvajaka
Bazne note
benzoin, balzamske note
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.

Recenzija Amouage Opus VIII