Angel Schlesser Essentialparfumska voda za ženske

Angel Schlesser Essential parfumska voda za ženske
Angel Schlesser Essential parfumska voda za ženske
100 ml
34,50

Koda: ANS0293 | Na zalogi
1
DPD
torek 25. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Angel Schlesser Essential
Sestava

Ženski vonj Angel Schlesser Essential v sebi popolnoma odraža naravo in dinamiko Orienta. Ta čarobni parfum pokaže vaša čustva in potem vas napolni nepopustljivo željo. Rafinirano dišavo Essential nosijo ženske, ki so samozavestne in strastne.

V začetku parfuma Angel Schlesser Essential vas bo takoj očarala opojna bergamotka in sočen ribez. Zapeljivo srce skriva gardenijo, opojno frezijo, razburljivo vrtnico in nežno vijolico. Privlačna osnova vonja je sestavljena iz tople sandalovine, vetiverja in čistega dragocenega mošusa. Ženski parfum Angel Schlesser je kot nalašč za ženske, ki ljubijo družbo ljudi.

Ženski vonj Angel Schlesser Essential v vas prebudil strast in naredi iz vas kraljico večera. S tem parfumom se boste počutile samozavestne ob vsakem času.

Sestava

Zgornje note
ribez, bergamotka
Srčne note
vrtnica, frezija, vijolica, potonika
Bazne note
vetiver, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
sadne, cipresne

O blagovni znamki Angel Schlesser

Parfumi Angel Schlesser | Angel Schlesser ima svoje začetke v letu 1983, ko je sodeloval z Juan Rufetom in mnogo od teh projektov je bilo arhivirano. Svojo prvo kolekcijo za moške je predstavil leta 1984 in za nekaj let je praznoval svoj ​​prvi uspeh na enem od najbolj znanih madridskih modnih dogodkov - Pasarela Cibeles. Koncept Schlesserja je jasen - izjemna oblačila namenjena mestnim moškim in ženskam, ki si želijo imeti udobna in hkrati lepa oblačila. Enostaven, prefinjen in brezčasen dizajn, ki je lahko označen kot funkcionalističen stiling.

Recenzija Angel Schlesser Essential