Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Controlvlažilni serum za obraz

Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Control vlažilni serum za obraz
Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Control vlažilni serum za obraz
30 ml

Koda: ANN00232 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Izkoristite brezplačno dostavo na vsa naročila.

Opis izdelka Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Control
Lastnosti

Serum za obraz Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Control je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • učinkovito vlaži in nahrani

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
Vlaženje
Kdaj uporabljati
za dan in noč

O blagovni znamki Annayake

p>Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.

Recenzija Annayake 24H Hydration Serum Continuous Hydration Shine Control