Annayake Kimitsu For Herparfumska voda za ženske

Annayake Kimitsu For Her parfumska voda za ženske
Annayake Kimitsu For Her parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: ANN0198 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Annayake Kimitsu For Her
Sestava

Parfumska voda Annayake Kimitsu For Her je pristno ženska dišava, s katero boste v vsaki družbi vzbudili pozornost.

  • cvetlična dišava
  • za romantično žensko
  • za večerne dogodke in posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
vrtnica, tuberoza, hruška, bergamotka
Srčne note
rdeče jagodičje, pomarančni cvet, rožnati poper
Bazne note
vanilija, jantar, mošus, pačuli
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Annayake

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.

Recenzija Annayake Kimitsu For Her