AnnayakeMen's Line pena za britje in čiščenje kože

Annayake Men's Line pena za britje in čiščenje kože
Annayake Men's Line pena za britje in čiščenje kože
Priporočena maloprodajna cena
24,90

Prihranite 10%
100 ml
22,41

Na zalogi | Koda: ANN0060
1
DPD
torek 25. 1. 2022
Osebni prevzem
torek 25. 1. 2022

Izdelek za britje Annayake Men's Line zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.

Lastnosti:

  • omogoča enostavno britje

Popolna sestava

AQUA (WATER), STEARIC ACID, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, LAURIC ACID, GLYCERIN/OXYBUTYLENE COPOLYMER STEARYL ETHER, SIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-20 GLYCERYL ISOSTEARATE, DISODIUM PHOSPHATE, POTASSIUM COCOYL GLYCINATE, BEHENYL ALCOHOL, CHARCOAL POWDER, MENTHOL, CELLULOSE GUM, TOCOPHEROL, PYRIDOXINE HCL, PHELLODENDRON AMURENSE BARK EXTRACT, PYRUS CYDONIA SEED EXTRACT, METHYLPARABEN. Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
čiščenje

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.