Annayakedual-phase eye makeup remover dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči

Annayake dual-phase eye makeup remover dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči
Annayake dual-phase eye makeup remover dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči
150 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: ANN0170

Popolna sestava

AQUA (WATER), ISOHEXADECANE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, PERFLUORONONYL DIMETHICONE, SODIUM BENZOATE, PRUNUS SERRULATA FLOWER EXTRACT, LACTIC ACID,TETRASODIUM EDTA, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, CI 42090 CBLUE 1). Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo
Tip kože
za vse tipe kože

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.