AnnayakePurity Moment

Annayake Purity Moment
Annayake Purity Moment
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
29,90

Prihranite 5%
100 ml
28,26

2 kos na zalogi | Koda: ANN0014
1
DPD
četrtek 27. 1. 2022
Osebni prevzem
četrtek 27. 1. 2022

Opis:

Odstranjevalec ličil Annayake Purity Moment ponuja koži popolno odstranjevanje ličil in nežno nego. Odstranjuje make-up, vsakodnevne nečistoče in tudi prekomerni sebum. Pripravek ima lahko teksturo, ki se pri stiku z vodo spremeni v ultra nežno olje.

Gelast odstranjevalec ličil Annayake Purity Moment odstrani tudi vodoodporni make-up in hkrati ne poškoduje naravnega ravnovesja kože. Kožo pušča precizno očiščeno in svežo. Gelast odstranjevalec je primeren za vse tipe kože, zlasti za občutljivo.

Učinki:

  • odpravlja vodoodporni make-up
  • kožo čisti, odpravlja vsakodnevne nečistoče
  • kožo osveži
  • kožo pušča voljno in nežno
  • ne poškoduje naravnega ravnovesja kože

Tip kože:

Gel je primeren za vse tipe kože vseh starostnih kategorij.

Navodilo za uporabo:

Gel nanesite zvečer na obraz in s krožnimi gibi nežno odstranite make-up s kože. Ostanke gela nato sperite z mlačno vodo.

Za bolj precizno čiščenje obraza uporabljajte gel skupaj s čistilno peno, posebno gobico za odstranjevanje ličil in pilingom iz linije Annayake Purity Moment.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.