AnnayakeWakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Cream intenzivno hranilna krema proti staranju in za učvrstitev kože

Annayake Wakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Cream intenzivno hranilna krema proti staranju in za učvrstitev kože
Annayake Wakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Cream intenzivno hranilna krema proti staranju in za učvrstitev kože
50 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: ANN00434

Krema za obraz Annayake Wakame Anti-Ageing Multi-Protection Intensive Cream vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži.

Lastnosti:

  • koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • obnavlja in poživlja
  • odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje
  • intenzivno vlaži
  • kožo pušča žametno mehko na dotik
  • pomirja draženje in rdečico
  • pomlajuje kožo in ji daje energijo

Navodilo za uporabo:
Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
Vlaženje, proti staranju, osvetljevanje, revitalizacija, regeneracija, obnova gostote, učvrstitev
Zaščita pred soncem
brez SPF
Kdaj uporabljati
za dan in noč

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.