AnnayakeWakame Anti-Stress Nourishing Serum pomirjajoči in hranilni serum za obraz proti gubam

Annayake Wakame Anti-Stress Nourishing Serum pomirjajoči in hranilni serum za obraz proti gubam
Annayake Wakame Anti-Stress Nourishing Serum pomirjajoči in hranilni serum za obraz proti gubam
30 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: ANN00432

Serum za obraz Annayake Wakame Anti-Stress Nourishing Serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • pomaga gladiti gubice in drobne linije
  • odstranjuje znake utrujenosti
  • krepi konture obraza
  • obnavlja prožnost kože
  • obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
pomirjanje, proti staranju, antistres, lifting učinek, revitalizacija, regeneracija, obnova gostote
Kdaj uporabljati
za dan in noč

Annayake, vodilna japonska blagovna znamka mode, kozmetike in parfumov, deli z zahodnim svetom prefinjen japonski pristop k življenju. Blagovna znamka je po vsem svetu postala priljubljena pri najbolj zahtevnih kupcih, ki dajejo prednost natančnosti, subtilnosti in izvirnosti.
Ustanovljena je bila leta 1988, vendar segajo njene korenine veliko dlje v preteklost. Pristop znamke k razvoju izdelkov namreč temelji na duhu spoštovanja tisočletne tradicije japonske natančnosti. Hkrati Annayake upošteva spremembe v življenjskem slogu in pričakovanja svojih strank, zato so kozmetika, parfumi in drugi izdelki popolna združitev najboljšega iz stare kulture ter najnovejših trendov in postopkov.
Prvi parfum Annayake je prišel na trg leta 2000, danes pa portfelj znamke vključuje že skoraj dva ducata edinstvenih ter popolnih dišav za moške in ženske. Dišeče sestave, za katere je značilno atraktivno prepletanje Vzhoda in Zahoda, so soustvarili priznani oblikovalci dišav, kot so Lucas Sieuzac, Emilie Bevierre Coppermann, Christophe Raynaud in Martine Pallix.
Annayake predstavlja popolnoma novo dimenzijo dišave, ki temelji na izkušnjah več kot uspešnega delovanja v svetu kozmetike in dokončno oblikuje koncept »skupne lepote«.