Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais

parfumska voda za ženske 100 ml

Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: ANG0362 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais

Parfumska voda Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais je dinamična in hkrati skrivnostna dišava, ki bo okoli vas ustvarila neobičajno privlačno avro.

  • cvetlična dišava
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Sestava
ambrette, hibiskus, jasmin, turška vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Ocena Annick Goutal Ce Soir Ou Jamais

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!