Annick Goutal Dueltoaletna voda za moške

Annick Goutal Duel toaletna voda za moške
Annick Goutal Duel toaletna voda za moške
100 ml

Koda: ANG0389 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Annick Goutal Duel
Sestava

Annick Goutal Duel je zelo prijetna, aromatična dišava za moške, ki je bila predstavljena na začetku leta 2003. Od takrat je pridobila veliko oboževalcev vseh generacij. Annick Goutal Duel je lesna dišava za romantične moške.


Je nežna, topla in čutna. Bo delovala naravno. Parfum vsebuje note svežega pomarančevca in zeleni čaj, v ozadju začutite prijeten vonj usnja, takšen kot ima nova usnjena jakna.


Postopoma se ta dišava meša z mošusom, tobakom in irisom v sami osnovi parfuma. Annick Goutal je znana zaradi tega, da so njene parfume odraz njenih spominov in ljudi v njenem življenju.


Duel ni nobena izjema in z njim ponovno doživite vaše lepe spomine, ki so v vaših mislih. Annick Goutal Duel je parfum za občutljive moške, je priporočljivo ga uporabljati ponoči, ko ob sončnem zahodu še poudarja romantične trenutke.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
bergamotka, bodika
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
mošus, tobak
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Duel