Annick Goutal Eau de Charlotte

toaletna voda za ženske 100 ml

Annick Goutal Eau de Charlotte toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: ANG0121 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Annick Goutal Eau de Charlotte
100 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Annick Goutal Eau de Charlotte

Annick Goutal Eau De Charlotte je neverjetna cvetno sadna dišava za romantične ženske. Parfum odpre vaše občutljivo srce in nato poudari vašo naravno lepoto. Uporabnice dišave Eau De Charlotte so nežne, krhke in očarljive.

Dejanski začetek parfuma Annick Goutal Eau De Charlotte se začne z opojno lilijo in edinstvenim zrelim ribezom. Cvetlično srce ponuja igrivo šmarnico in privlačno mimozo. Zanimiva pika je slasten kakav in sladka vanilija. Ta luksuzni ženski parfum Annick Goutal lahko nosite ves dan.

Očarljiva ženska dišava Annick Goutal Eau De Charlotte bo razvajala vaše čute prijetno dolgo časa. Njen nezamenljiv vonj poudari vašo naravno lepoto.

Sestava

Zgornje note
črni ribez, lilija
Srčne note
sramežljivka, šmarnica
Bazne note
kakav, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Ocena Annick Goutal Eau de Charlotte

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!