Annick Goutal Eau d’Hadrienparfumska voda za moške

Annick Goutal Eau d’Hadrien parfumska voda za moške
Annick Goutal Eau d’Hadrien parfumska voda za moške
100 ml

Koda: ANG0388 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Annick Goutal Eau d’Hadrien
Sestava

Annick Goutal Eau d'Hadrien for Men je edinstvena moška dišava, ki izraža karizmo in moškost. Parfum Eau D’Hadrien for Men je skrit v originalni steklenički z zlatim pokrovčkom. Vonj v vas zbudi še neznane občutke in energijo.

Edinstvena sestava ustvarja privlačno in zanimivo aromo, ki vam daje novo energijo. Moški vonj Annick Goutal Eau D’Hadrien for Men je posebej zasnovan tako, da navduši nasprotni spol in vam zagotovi samozavest in spolno privlačnost. Ta odličen moški parfum od svetovno zname blagovne znamke Annick Goutal lahko nosite na poslovnem sestanku ali na večernem družabnem dogodku.

Parfum od Annick Goutal predstavlja prave občutke in se odlikuje s svojimi skrbno izbranimi esencami.

Sestava

Sestava
cipresa, mandarina, bergamotka, sicilijanska limona, limona, ylang ylang
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Eau d’Hadrien