Annick Goutal Eau d’Hadrienparfumska voda za ženske

1×
Annick Goutal Eau d’Hadrien parfumska voda za ženske
Annick Goutal Eau d’Hadrien parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: ANG3117 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Annick Goutal Eau d’Hadrien
Sestava

Annick Goutal Eau d'Hadrien je osvežujoča ženska dišava polna citrusov. Dišava se odpre z močnim vonjem limone in postopoma preide v odtenke grenivke. Osnova parfuma, ki prikliče toplo poletje je cipresa.

Sprehodite se s parfumom Annick Goutal Eau D'Hadrien v lepem citrusnem sadovnjaku. Dišava je še posebej primerna za tople poletne dni, ki se prepletajo z močnimi sončnimi žarki. To vam daje neizmerno energijo in lahkotnost. Dišava Eau D'Hadrien vas prijetno preseneči s svežimi toni citrusov in postopoma preide v nežni vonj, ki spominja na lahkotnost poletnega vetriča.

Prenesite se v svet, kjer je veselje do življenja in pozitivna energija. Parfum Annick Goutal Eau D'Hadrien vas ovije v mehko in čutno tančico, ki poboža vašo kožo s svilnatim dotikom. Bodite naravno lepe in edinstvene, polne energije in dobre volje. Dišava Eau D'Hadrien naredi na vašem obrazu topli nasmeh.

Sestava

Sestava
cipresa, mandarina, bergamotka, sicilijanska limona, limona, ylang ylang
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Eau d’Hadrien1