Annick Goutal Eau d’Hadrientoaletna voda za ženske

Annick Goutal Eau d’Hadrien toaletna voda za ženske 100 ml
Annick Goutal Eau d’Hadrien toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: ANG0085 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Annick Goutal Eau d’Hadrien
Sestava

Annick Goutal Eau D'Hadrien je svež vonj ciprese z izrazitim akcentom citrusov. Dobite svežest in vitalnost, ki je skrita v zlati steklenički parfuma D’Hadrien. Najljubši vonj od znane blagovne znamke Annick Goutal naredi velik vtis. Noben drug parfum v vas ne zbudi takšno energično moč mladosti in veselje do življenja, kot parfum Annick Goutal Eau D'Hadrien!


Rahlo kisle note limone se mešajo z ostalimi citrusi tako, da bi osvežili vaše telo in um. Slastno grenke akorde grenivke vam posodijo izvirni naboj skrivnosti in eksotike. To vse na osnovi iz ciprese. Parfum Annick Goutal Eau D'Hadrien zdrži dolgo časa.


Slavna pianistka Annick Goutal svojo blagovno znamko parfumov poimenovani preprosto po sebi. Njeni vonji so kot spomini na posamezni deli življenja. Nadarjena Annick je v svojem življenju ustvarila prave dragulje. Njene dišave si zaljubijo ženske in moški vseh starosti in svetovnih nazorov. Kot sveži poljub od ljubljene osebe vas bo navdušil parfum Annick Goutal Eau D'Hadrien, ki je edinstvena dišava, katero je zasnovala Annick Goutal.

Sestava

Sestava
cipresa, mandarina, bergamotka, sicilijanska limona, limona, ylang ylang
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Eau d’Hadrien