Annick Goutal Grand Amourtoaletna voda za ženske

Annick Goutal Grand Amour toaletna voda za ženske
Annick Goutal Grand Amour toaletna voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
95,90

Skrij izdelke s posebnim popustom
Koda: ANG0086 | Več kot 5 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 7. 7. 2020

Opis parfuma Annick Goutal Grand Amour
Sestava

Annick Goutal Grand Amour je orientalsko-cvetlični parfum za ženske. Pri proizvodnji te dišave se je Annick Goutal inspirirala s šopkom lilij, ki je redno sprejemala od svojega moža. ta parfum Grand Amour mu nato podarila.

Začetek parfuma Annick Goutal Grand Amour vsebuje cvet hijacinte, čaroben kovačnik, opojno vrtnico in lilijo. V srcu dišave je nežen jasmin, pravo usnje in privlačna mimoza. Zaključek vonja dopolnjuje mirta, ambra, mošus in čutna sladka vanilija. Ta edinstvena ženska dišava Annick Goutal bo odlična dekoracija ves dan.

Zavite se v cvetlično meglico in pobožite dušo z ženstvenim cvetličnim vonjem Annick Goutal Grand Amour.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
vrtnica, hijacinta, lilija, kovačnik
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
jasmin, košeničica, usnje, sramežljivka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vanilija, jantar, mošus, mira
Vrsta dišave
orientalske, cvetlične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Grand Amour