Annick Goutal Le Chèvrefeuilletoaletna voda za ženske

Annick Goutal Le Chèvrefeuille toaletna voda za ženske
Annick Goutal Le Chèvrefeuille toaletna voda za ženske
100 ml

Koda: ANG0108 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Opis parfuma Annick Goutal Le Chèvrefeuille
Sestava

Annick Goutal Le Chevrefeuille je nenavadna, ženstvena cvetna dišava, ki spominja na srečne dni otroštva in svetlost pomladi na jugu Francije. Vonj Le Chevrefeuille je povezana s številnimi spomini in omenja srečo in brezskrbno otroštvo.

Parfum Annick Goutal Le Chevrefeuille sestavljajo osvežilni citrusi in cvetlični toni. Energični akordi petit graina se mešajo s svežo limono in privlačnim kovačnikom. Lepa narcisa je dopolnjena z občutljivimi esencami jasmina. Očarlivi ženski parfum od Annick Goutal Le Chevrefeuille lahko nosite ves dan.

Vsi parfumi od Annick Goutal so znani po svojih arhaičnih aromah in čutnosti. Ženski vonj Annick Goutal Le Chevrefeuille poboža vašo dušo in bo tudi zelo prijazen za vašo okolico.

Sestava

Sestava
zelene note, jasmin, narcisa, limona, petitgrain, kovačnik
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Le Chèvrefeuille