Annick Goutal Ninfeo Miotoaletna voda za moške

Annick Goutal Ninfeo Mio toaletna voda za moške 100 ml
Annick Goutal Ninfeo Mio toaletna voda za moške 100 ml
100 ml

Koda: ANG0330 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis parfuma Annick Goutal Ninfeo Mio

Annick Goutal Ninfeo Mio je moški parfum, ki je namenjen za prave gentlemane. Moški, ki uporablja parfum Ninfeo Mio ima močan karakter in je za fair play. Pod kožo močnega moškega se skrivajo čute in emocije.

Dejanski začetek dišave Annick Goutal Ninfeo Mio je sestavljen iz citrusnih akordov, privlačnega galbanija, petit graina in sladke pomaranče. V srcu se nahajajo privlačni toni smole in fige. Zanimivo piko naredi skrivnosten les. Ta odlični moški parfum od Annick Goutal lahko nosite ves dan.

Obkrožite se z avro čiste moškosti in postanite gentleman z luksuzno moško dišavo Annick Goutal Ninfeo Mio!

Sestava

Zgornje note
galbanum, limona, petitgrain, pomaranča
Srčne note
figa, smola
Bazne note
les
Vrsta dišave
aromatične, citrusne

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Ninfeo Mio

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!