Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soiréeparfumska voda za ženske

Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée parfumska voda za ženske
Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée parfumska voda za ženske
100 ml
145,00

Koda: ANG0720 | 4 kos na zalogi
1
DPD
petek 28. 2. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée
Sestava

Parfumska voda Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée je nenavadno čutna dišava, ki povzroča zasvojenost in v katero se zaljubite vi in tudi vaša okolica!

  • chypre dišave
  • za čutno žensko
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
bergamotka, črni ribez
Srčne note
vrtnica, jasmin, perunika
Bazne note
beli mošus, karamel, pačuli, usnje
Vrsta dišave
cipresne

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Oiseaux de Nuit Tenue de Soirée