Annick GoutalRose Absolue parfumska voda za ženske

Annick Goutal Rose Absolue parfumska voda za ženske
Annick Goutal Rose Absolue parfumska voda za ženske
Brezplačna dostava
100 ml
220,50

Koda: ANG0464 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 40 € si lahko v košarici brezplačno izberete Discovery box z mini parfumi.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 19. 10. 2021

Opis Annick Goutal Rose Absolue
Sestava

Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Annick Goutal Rose Absolue , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan.

  • cvetlična dišava
  • prevzela bo ženske z romantično dušo
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Sestava
egiptovska vrtnica, bolgarska vrtnica, turška vrtnica, maroška vrtnica, damaščanska vrtnica, stolistna vrtnica
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Annick Goutal

Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna zahvaljujoč osebnosti svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.

Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave. Prvi parfum Annic Goutal Eau D’Hadrien je bil na trg uveden že leta 1980. Nato sta sledili dišavi Folavril in Passion in vsi parfumi so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal. Skupaj z naslednjim odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med prefinjenimi dišavami.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nadaljuje njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost te blagovne znamke.

Recenzija Annick Goutal Rose Absolue