Antonio Banderas Spirit

toaletna voda za ženske 100 ml

Antonio Banderas Spirit toaletna voda za ženske 100 ml
Antonio Banderas Spirit toaletna voda za ženske 100 ml
Antonio Banderas Spirit toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml
24,90

Koda: ANB0023 | Več kot 20 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
DPD
torek 26. 3. 2019
Antonio Banderas Spirit
100 ml | 24,90

Opis parfuma Antonio Banderas Spirit

Moderen orientalski parfum Antonio Banderas Spirit for Woman je ustvarjen z veliko pozornostjo do izbire bistvenih sestavin. Ta izjemna dišava je leta 2006 prejela "Oskarja" za parfume, na FiFi Awards.

Slavni igralec Antonio Banderas s to dišavo daje poklon latinski ženski. Živahna, zapeljiva in čutna oseba, ki živi življenje spontano. Vsak dan je napolnjena z različnimi čustvi, smehom, solzami in ognjenimi ritmi plesa. Ta dišava je poklon vsem dekletom, ki imajo za glavno emocijo ljubezen. Romantičnim, nežnim, divjim in naivnim ženskam, ki so obupno zaljubljene.

Zaljubijo se v to čarobno dišavo, ki združuje cvetlične akcente frezije in potonike s sadnimi esencami slive. Osnova je sestavljena iz kadila in sandalovine.
Vonj Spirit for Woman je namenjen ne samo za ljubiteljice privlačnega akterja, ampak predvsem za ženske, ki imajo v svojih žilah namesto krvi strast, ljubezen in veselje.

Sestava

Bazne note
kadilo, sandalovina
Srčne note
frezija, potonika
Zgornje note
cvet pomarančevca, sadne note, sliva
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Antonio Banderas

Antonio Banderas je španski igralec, režiser, producent in pevec. Med njegove najbolj slavne vloge sodijo te v filmih Desperado, Zorro ali Philadelphia. Njegovo ime postaja čim bolj znano tudi v svetu parfumov.

Antonio Banderas sodeluje s podjetjem Puig, ki deluje na trgu mode in dišav že več kot 10 let. Iz njune združitve je nastala cela vrsta zelo uspešnih dišav. Parfumi Antonio Banderas, ki jih je danes že nekaj desetk, so prav tako zapeljivi kot sam igralec.

Takoj prvi parfum, ki je bil uveden leta 1997 – Antonio Banderas Diavolo – je bil tako uspešen, da je doživel tudi zelo pogumne limitirane re-edicije.

Ocena Antonio Banderas Spirit

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!