Antonio Banderas Spirittoaletna voda za ženske

Antonio Banderas Spirit toaletna voda za ženske
Antonio Banderas Spirit toaletna voda za ženske
100 ml

Koda: ANB0023 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Opis parfuma Antonio Banderas Spirit

Moderen orientalski parfum Antonio Banderas Spirit for Woman je ustvarjen z veliko pozornostjo do izbire bistvenih sestavin. Ta izjemna dišava je leta 2006 prejela "Oskarja" za parfume, na FiFi Awards.

Slavni igralec Antonio Banderas s to dišavo daje poklon latinski ženski. Živahna, zapeljiva in čutna oseba, ki živi življenje spontano. Vsak dan je napolnjena z različnimi čustvi, smehom, solzami in ognjenimi ritmi plesa. Ta dišava je poklon vsem dekletom, ki imajo za glavno emocijo ljubezen. Romantičnim, nežnim, divjim in naivnim ženskam, ki so obupno zaljubljene.

Zaljubijo se v to čarobno dišavo, ki združuje cvetlične akcente frezije in potonike s sadnimi esencami slive. Osnova je sestavljena iz kadila in sandalovine.
Vonj Spirit for Woman je namenjen ne samo za ljubiteljice privlačnega akterja, ampak predvsem za ženske, ki imajo v svojih žilah namesto krvi strast, ljubezen in veselje.

Sestava

Zgornje note
cvet pomarančevca, sadne note, sliva
Srčne note
frezija, potonika
Bazne note
kadilo, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Antonio Banderas

Zapeljivi, karizmatični in popolnoma pristni. Povabite se v svet parfumov Antonio Banderas. Igralec, ki je s svojo osebnostjo dosegel ne samo Hollywood, ampak tudi srca ljudi po vsem svetu, vas bo sedaj očaral še z izjemnimi dišavami.

Po mnenju Antonia Banderase naj bi parfum odseval tako vašo osebnost kot priklical različna čustva in občutke. Vsak parfum Antonio Banderas prebudi vaše čute in vam odpre vrata v še neodkriti domišljijski svet. Dovolite, da vas bodo te dišave spominjale na domače vzdušje, nežen morski vetrič ali pa bodo iz vas naredile greha vrednega zapeljivca. Vi samo izberite dišavo, ki vam je najbolj všeč.

Danes ima blagovna znamka Antonio Banderas v svojem portfelju že več kot deset moških in ženskih dišav. Čeprav je vsaka med njimi drugačna, imajo nekaj skupnega – vse so noro zapeljive. Naj vas razvajajo dišave s toni svežih citrusov, aromatičnih začimb ali sočnega sadja in nežnih rož. Prefinjene sestave čakajo na vas na primer v moški dišavi Antonio Banderas The Secret ali pa v ženski Blue Seduction.

Recenzija Antonio Banderas Spirit

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!