Antonio Banderas The Secret

toaletna voda za moške 100 ml

Antonio Banderas The Secret toaletna voda za moške 100 ml
Antonio Banderas The Secret toaletna voda za moške 100 ml
Antonio Banderas The Secret toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
17,70

Koda: ANB0019 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 25. 2. 2019
Antonio Banderas The Secret
100 ml | 17,70

Opis parfuma Antonio Banderas The Secret

Antonio Banderas The Secret je nova moška dišava, ki je bila predstavljena leta 2010. Gre za orientalsko-pikanten vonj. Antonio Banderas The Secret vas na začetku pogreje na telesu in duši z mešanico cimeta, grenivke, sveže bazilike in popra.

Celotna kompozicija je zaključena s kombinacijo vrtnice, mošusa in lesnih not. Parfum je namenjen za zrele in ambiciozne moške, hkrati temperamentne s smislom za humor. Skratka za takšnega moškega, kot je sam Antonio Banderas.

S to orientalsko začinjeno dišavo boste nevarno privlačni za vsako žensko, s katero boste prišli v stik. Najdite svoj ​​ključ do čar tega parfuma in on lahko postane skrivnostjo vašega uspeha pri ženskah.

Sestava

Bazne note
fižol tonka, les, mošus, usnje
Srčne note
jabolko, poper
Zgornje note
cimet, meta
Vrsta dišave
orientalske, začimbne

O blagovni znamki Antonio Banderas

Antonio Banderas je španski igralec, režiser, producent in pevec. Med njegove najbolj slavne vloge sodijo te v filmih Desperado, Zorro ali Philadelphia. Njegovo ime postaja čim bolj znano tudi v svetu parfumov.

Antonio Banderas sodeluje s podjetjem Puig, ki deluje na trgu mode in dišav že več kot 10 let. Iz njune združitve je nastala cela vrsta zelo uspešnih dišav. Parfumi Antonio Banderas, ki jih je danes že nekaj desetk, so prav tako zapeljivi kot sam igralec.

Takoj prvi parfum, ki je bil uveden leta 1997 – Antonio Banderas Diavolo – je bil tako uspešen, da je doživel tudi zelo pogumne limitirane re-edicije.

Ocena Antonio Banderas The Secret

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!