Antonio Puig Quorumdarilni set I. za moške

Antonio Puig Quorum darilni set I. za moške
Antonio Puig Quorum darilni set I. za moške
Brezplačna dostava
darilni set I. za moške
22,50

Koda: APU0937 | Na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

toaletna voda 100 ml + voda za po britju 100 ml

1
DPD
ponedeljek 5. 10. 2020

Opis parfuma Antonio Puig Quorum
Sestava

Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Antonio Puig Quorum vsakega moškega zagotovo razveseli.

Lastnosti:

  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • dišava, podarjena v setu, veselje pomnoži

Sestava

Vrsta dišave
aromatične, lesne
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Antonio Puig

p>Antonio Puig je španski pisatelj, ki se je leta 1914 začel ukvarjati s proizvodnjo parfumov in je ustanovil družbo z istim imenom. Trenutno dela za več manjših blagovnih znamk, tukaj na primer nastajajo dišave za Zaro, Mango in druge. 
Do odločilnega dogodka v podjetju je prišlo leta 1980, ko je Antonio Puig podpisal pogodbo z blagovno znamko Caroline Herrera za izdelavo in prodajo njenih dišav, in uspeh družbe se je prenesel tudi v modno industrijo, kjer so po odlično izdelanih edinstvenih dišavah začele povpraševati še druge modne znamke. Antonio Puig proizvaja tudi dišave za številne znane osebnosti, ki nosijo njihova imena, kot sta na primer dišava Antonio Banderas, ena od prvih, ali pa Shakira, ena od najnovejših dišav.
Ob koncu je treba reči, da je Antonio Puig resničen mojster v prevajanju duha in sloga posameznih modnih znamk v svet parfumov.

Recenzija Antonio Puig Quorum