Antonio Puig Thais Dreams

pršilo za telo za ženske 100 ml

Antonio Puig Thais Dreams pršilo za telo za ženske 100 ml
Antonio Puig Thais Dreams pršilo za telo za ženske 100 ml
100 ml
2,90

Koda: APU0942 | Več kot 5 kosov na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

kos
Darilo za vas
Ob nakupu kakršnihkoli izdelkov nad 50 €. V košarici lahko izberete barvo.
DPD
sreda 19. 6. 2019
Antonio Puig Thais Dreams
100 ml | 2,90

Opis parfuma Antonio Puig Thais Dreams

Pršilo za telo Antonio Puig Thais Dreams odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Z njim koža čudovito diši, kar vam skoz cel dan dodaja vedno nove odmerke energije in samozavesti.

O blagovni znamki Antonio Puig

Antonio Puig je španski pisatelj, ki se je leta 1914 začel ukvarjati s proizvodnjo parfumov in je ustanovil družbo z istim imenom. Trenutno dela za več manjših blagovnih znamk, tukaj na primer nastajajo dišave za Zaro, Mango in druge. 
Do odločilnega dogodka v podjetju je prišlo leta 1980, ko je Antonio Puig podpisal pogodbo z blagovno znamko Caroline Herrera za izdelavo in prodajo njenih dišav, in uspeh družbe se je prenesel tudi v modno industrijo, kjer so po odlično izdelanih edinstvenih dišavah začele povpraševati še druge modne znamke. Antonio Puig proizvaja tudi dišave za številne znane osebnosti, ki nosijo njihova imena, kot sta na primer dišava Antonio Banderas, ena od prvih, ali pa Shakira, ena od najnovejših dišav.
Ob koncu je treba reči, da je Antonio Puig resničen mojster v prevajanju duha in sloga posameznih modnih znamk v svet parfumov.

Ocena Antonio Puig Thais Dreams

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!