Antonio Puig Thaistoaletna voda za ženske

1×
Antonio Puig Thais toaletna voda za ženske
Antonio Puig Thais toaletna voda za ženske
30 ml

Koda: APU0941 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

Opis parfuma Antonio Puig Thais
Sestava

Antonio Puig Thais je sveža cvetno-vodna dišava za ženske, ki je bila uvedena na trg 1990. Ugodni in harmonični toni lilije, vodni toni in vijolica vam naredijo veselje, še posebej v toplih spomladanskih in poletnih dnevih. Parfum Thais je primeren za vsakodnevno nošenje. Rahlo sladka kompozicija je priljubljena po svojem pridihu naravne lepote in svežine in bo ustrezala vsaki ženski, ki se želi razvajati naravno harmonijo.

Nežna, lahka in čutna kombinacija cvetov in vodi se skriva v preprosti steklenički, ki s svojimi čistimi linijami, sveže zeleno tekočino in značilnim modrim pokrovčkom evocira mladost, svežino in šarm. Čisto bela embalaža, ki ščiti stekleničko pred poškodbami popolnoma prilega celotnemu stilu. Vsestranski, ampak hrkati originalni toni parfuma Thais najdete na naši spletni strani za zelo razumno ceno.


Potopite vaše telo v udobno kopel, ki popolnoma uskladi vaše telo in duha. Kristalna svežina vode daje okus življenju in bo pomagala premagati ovire v vsakdanjem življenju.

Čutna esenca lepih vrtnic je čudovit občutek ženskosti in privlačnosti. Nežen okus bele lilije poudarja šarm in nedolžnost vaši osebnosti. Listi vijolice osvežijo vaše čute in dragocen mošus iz vas naredi neustavljivo femme fatale. To je toaletna voda od blagovne znamke Antonio Puig, ki na vaši koži zdrži zelo dolgo časa.


Malo ljudi ve, da blagovna znamka Antonio Puig sodeluje s takšnimi osebnostmi, kot so Antonio Banderas, Zara in Mango. Za njih ustvarja dišeče kompozicije, ki jih radi nosite. Antonio Puig ustavrja tudi svoje lastne kolekcije parfumov, ki jih tvori že od leta 1968. Relativno široko področje vključuje različne tone svežine, sladkosti, globine in nežnosti za moške in ženske vseh starosti.


Eden od njih je harmoničen parfum Thais. Zelo priljubljena dišava za ženske vsebuje akorde lepe šmarnice, kristalno čiste vode in liste vijolice. Ženska, ki nosi ta parfum, ima pravilo: "Lepota je v preprostosti!"

Sestava

Sestava
vrtnica, vijolica, mošus, šmarnica, vodne note
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Antonio Puig

p>Antonio Puig je španski pisatelj, ki se je leta 1914 začel ukvarjati s proizvodnjo parfumov in je ustanovil družbo z istim imenom. Trenutno dela za več manjših blagovnih znamk, tukaj na primer nastajajo dišave za Zaro, Mango in druge. 
Do odločilnega dogodka v podjetju je prišlo leta 1980, ko je Antonio Puig podpisal pogodbo z blagovno znamko Caroline Herrera za izdelavo in prodajo njenih dišav, in uspeh družbe se je prenesel tudi v modno industrijo, kjer so po odlično izdelanih edinstvenih dišavah začele povpraševati še druge modne znamke. Antonio Puig proizvaja tudi dišave za številne znane osebnosti, ki nosijo njihova imena, kot sta na primer dišava Antonio Banderas, ena od prvih, ali pa Shakira, ena od najnovejših dišav.
Ob koncu je treba reči, da je Antonio Puig resničen mojster v prevajanju duha in sloga posameznih modnih znamk v svet parfumov.

Recenzija Antonio Puig Thais1