ApivitaMy Color Elixir barva za lase brez amoniaka

Apivita My Color Elixir barva za lase brez amoniaka
Apivita My Color Elixir barva za lase brez amoniaka

Opis Apivita My Color Elixir
Lastnosti

Barva za lase Apivita My Color Elixir daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk.

Lastnosti:

  • Barva dolgo ostane lepa in polna
  • prekriva sive lase
  • enostaven in hiter nanos v udobju doma

Sestava:

  • brez amoniaka

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.

Podrobna navodila

Указанията за употреба ще намерите ТУК

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Barve za lase lahko povzročijo resne alergijske reakcije. Preberite in upoštevajte navodila. Ta izdelek ni namenjen za uporabo na osebah, mlajših od 16 let. Začasni tatu s črno kano lahko poveča tveganje za alergije. Ne barvajte si las, če: – imate izpuščaj na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče, – ste kadar koli po barvanju las že imeli reakcijo, – ste v preteklosti imeli reakcijo na začasni tatu s črno kano. Vsebuje fenilendiamine (toluendiamine). Če pride izdelek v stik z očmi, jih nemudoma izperite. Po uporabi lase dobro izprati. Preprečite stik z očmi ali poškodovano kožo. Ne uporabljajte za barvanje trepalnic in obrvi. Vsebuje amonijak. Vsebuje resorcinol.
Celotno besedilo

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las
Uporaba
Barvanje las doma
Barva
črna

O blagovni znamki Apivita

Kozmetika Apivita ponuja edinstveno združitev čebeljih izdelkov s čistimi zeliščnimi izvlečki. Blagovno znamko, ki ima svoj izvor v sončni Grčiji, sta leta 1979 ustanovila dva mlada lekarnarja Nikos in Niki Koutsiana. Navdih jim je bila zlasti unikatna biološka raznolikost grške narave, čebelarska skupnost in filozofija samega Hippokrata, po kateri je treba gledati lepoto in zdravje kompleksno.

V ponudbi blagovne znamke Apivita boste našli izdelke za nego kože obraza in telesa ter tudi lasno kozmetiko. Izdelki so bogati s certificiranimi organskimi esencialnimi olji, ki prinašajo olajšanje od napetosti in stresa. Pripravki Apivita delujejo preventivno proti znakom staranja, ščitijo pred agresorji iz okolja in ne nazadnje imajo odlične vlažilne in hranilne učinke.

Recenzija Apivita My Color Elixir