Aquafresh All In One Protection Whitening belilna zobna pasta za kompletno nego

1×
Aquafresh All In One Protection Whitening belilna zobna pasta za kompletno nego
Aquafresh All In One Protection Whitening belilna zobna pasta za kompletno nego
Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.
Poškodovana embalaža
75 ml
1,26

Koda: AQF01620 | 1 kos na zalogi

Nov, nerazpakiran in nedotaknjen izdelek, ki ima le poškodovano embalažo.

1
DPD
ponedeljek 17. 5. 2021

Opis Aquafresh All In One Protection Whitening
Lastnosti

Zobna pasta Aquafresh All In One Protection Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom.

Lastnosti:

  • beli zobe
  • bori se z zobno gnilobo in oblogami
  • zanesljivo čisti zobe
  • neguje dlesni

Navodilo za uporabo:
Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.
Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.
Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Recenzija Aquafresh All In One Protection Whitening1