Aquafresh Big Teeth

zobna ščetka za otroke soft

Aquafresh Big Teeth zobna ščetka za otroke soft
Aquafresh Big Teeth zobna ščetka za otroke soft
Aquafresh Big Teeth zobna ščetka za otroke soft
Koda: AQF1411 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 28. 9. 2018
Aquafresh Big Teeth
blue/green | 1,90

Opis kozmetike Aquafresh Big Teeth

Zobna ščetka Aquafresh Big Teeth ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo.

Lastnosti:

  • zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine
  • lošči površino zob
  • odstranjuje zobne obloge

Navodilo za uporabo:
Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.
Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.
Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Menu