Aquafresh Triple Protection Mild & Mintyzobna pasta

Aquafresh Triple Protection Mild & Minty zobna pasta
Aquafresh Triple Protection Mild & Minty zobna pasta
125 ml
1,90

Koda: AQF1388 | Na zalogi
1
DPD
torek 14. 4. 2020

Opis izdelka Aquafresh Triple Protection Mild & MintyOpis:

Zobna pasta Triple Protection Mild & Mint spada v portfelj blagovne znamke Aquafresh, renomiranega proizvajalca pripravkov za ustno higieno. Aquafresh Triple Protection Mild & Mint z nežnim in obenem svežim okusom mete je vrhunska zobna pasta, ki zobe ohranja čiste od korenin vse do konic in hkrati zobni sklenini dodaja fluorid, ki zapolni drobne poškodbe in ščiti pred škodljivimi učinki sladkorja. Zahvaljujoč temu zobna pasta Triple Protection Mild & Mint zobe ščiti pri redni uporabi pred kislinami iz sladkorja, ki ga vsebujejo obloge, ki predstavljajo glavni vzrok nastanka zobnega kamna. Ne nazadnje vam zobna pasta Aquafresh Triple Protection Mild & Mint ponuja odlično svež dih za dolg čas. Uporabljajte redno zobno pasto Aquafresh Triple Protection Mild & Mint za popolnoma čiste zobe, zaščito pred nastankom zobne gnilobe in svež dih!

Učinki:

  • zobe čisti od korenin do konic
  • zobni sklenini dodaja fluorid
  • ščiti in deluje kot preventiva pred nastankom zobne gnilobe
  • ima nežen okus in svež vonj

Sestava:

  • fluorid
  • meta

Navodilo za uporabo:

Majhno količino izdelka v velikosti grahu nanesite na zobno ščetko. Zobe čistite dvakrat do trikrat na dan.

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.
Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.
Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Recenzija Aquafresh Triple Protection Mild & Minty