Aquafresh Whiteningzobna pasta za sijoče bele zobe

Aquafresh Whitening zobna pasta za sijoče bele zobe
Aquafresh Whitening zobna pasta za sijoče bele zobe
100 ml

Koda: AQF1354 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas

Opis izdelka Aquafresh Whitening
LastnostiOpis:

Ali hrepenite po sijočem in belem nasmehu? Aquafresh Whitening zobna pasta za sijoče bele zobe vsebuje drobne mikro delce, ki lahko učinkovito polirajo in čistijo zobno sklenino in odpravljajo tudi odporne madeže. Zobe pobeli in hkrati zgladi nepopolnosti. Sestava preprečuje tvorbo novih madežev zaradi kave, rdečega vina ali tobaka. Z Aquafresh Whitening zobno pasto za bele zobe bodo vaši zobje čisti in bolj odporni proti zobni gnilobi. Hkrati bodo odlično beli in očarljivo sijoči.

Učinki:

  • čisti
  • beli zobe
  • odpravlja madeže
  • lošči sklenino

Sestava:

  • mikro delci z loščilnimi sposobnostmi – odpravljajo madeže in preprečujejo nastanek novih

Navodilo za uporabo:

Na zobno ščetko nanesite pasto v velikosti grahu. Omejite požiranje paste na minimum. Zobe očistite, pasto izpljunite in izperite usta.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.
Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.
Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Recenzija Aquafresh Whitening