Aquolina Pink Sugar toaletna voda za ženske

5×
Aquolina Pink Sugar toaletna voda za ženske
Aquolina Pink Sugar toaletna voda za ženske
Priporočena maloprodajna cena
60,00

Prihranite 81%
100 ml
11,35

Koda: AQU0002 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis parfuma Aquolina Pink Sugar
Sestava

Sladka je kot sladkorna pena, ne da se ji upreti kot kremasti karameli ne in je gurmanska kot najokusnejša vanilja. Takšna je toaletna voda za ženske Aquolina Pink Sugar, katere dišavna sestava vas takoj prenese v slaščičarno, polno privlačnih dobrot, ki se jim preprosto ne da upreti.

  • sadna dišava s karamelo, vaniljo in sladkorno peno
  • lahkotna dišava, ne le za ljubiteljice sladkega
  • primerna za vsakdanje nošenje

Sestava dišave
Vaše čute najprej osrečijo sladka malina, sočna pomaranča, osvežilen bergamot in figov list. Nato zadišijo sladkorna pena, sladki koren in okusne jagode. Bazne note dišave so v znamenju zasvojljive karamele, gurmanske vanilje, mošusa, eksotičnega fižola tonka in toplega sandalovega lesa.

Zgodba dišave
Dišava Aquolina Pink Sugar je na trg prišla leta 2004. Njena igriva steklenička v rožnatih odtenkih odraža značaj sladke dišave.

Sestava

Sestava
sandalovina, jagoda, fižol tonka, mošus, lilija, bergamotka, rdeči sadni toni, figa, vanilija, malina, pomaranča
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Aquolina

p>Parfumi Aquolina | Aquolina sicer ne sodi med najbolj znane in najbolj priljubljene blagovne znamke parfumov, ampak zaradi tega vas izdelki lahko presenetijo. Družba Aquolina je veja kozmetičnega podjetja Selectiva, ki je leta 2002 ustanovilo to znamko, ki je začela pokrivati trg z elegantnimi parfumi. Prvi ženski parfum Aquolina je bil predstavljen leta 2003. Dve leti kasneje je prišel tudi moški parfum. Od takrat podjetje želi razširiti krog strank.

Recenzija Aquolina Pink Sugar5