Aramis Aramisdeo-stik za moške

Aramis Aramis deo-stik za moške
Aramis Aramis deo-stik za moške
Brezplačna dostava
75 ml
28,90

Koda: ARA0074 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 1. 10. 2020

Opis parfuma Aramis Aramis
Sestava

Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Aramis Aramis sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par.

Lastnosti:

  • skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče
  • ščiti pred neprijetnim vonjem

Navodilo za uporabo:
Primeren za vsakodnevno uporabo.

Sestava

Vrsta embalaže
dezodorant v stiku

O blagovni znamki Aramis

Aramis, ikonična blagovna znamka zlasti moške kozmetike in parfumov, ponuja že več kot 50 let moškim vse, kaj potrebujejo za nego svojega telesa.

Blagovno znamko, ki se trenutno lahko ponaša z oznako „vintage cool“, je ustanovila že leta 1964 Estée Lauder. Svoje ime Aramis je dobila po najbolj elegantnem od treh mušketirjev iz romana Aleksandra Dumasa. Več kot 50-letna tradicija znamke ima svoje korenine zlasti v kakovosti. Danes redno prekorači modne trende in jo lahko poimenujemo ikonična klasika.

Dišava Aramis Aramis je bila prva prestižna moška dišava, ki so jo prodajali v veleblagovnicah in do danes je zelo priljubljena zaradi svoje nadčasovnosti. Parfume Aramis cenijo vsi moški, ki jim je všeč tradicija in klasika. Kompozicije dišav so pogosto sestavljene iz zelo možatih lesnih ali svežih citrusnih tonov.

Parfumi in kozmetika Aramis se danes prodajajo v več kot 130 državah po vsem svetu. Dišave, ki jih ustvarjajo najbolj slavni parfumski mojstri, so simbol možatosti in prefinjenosti. Že več kot pol stoletja Aramis obožujejo moški, ki dajejo prednost klasičnim parfumom, prestižni blagovni znamki in možatosti vonjev.

Recenzija Aramis Aramis