Aramis Aramis

deo-stik za moške 75 ml

Aramis Aramis deo-stik za moške 75 ml
Aramis Aramis deo-stik za moške 75 ml
Aramis Aramis deo-stik za moške 75 ml
75 ml
30,50

Koda: ARA0074 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Aramis Aramis
75 ml | 30,50

Opis parfuma Aramis Aramis

Odišavljen deo stick Aramis Aramis odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Aramis

Aramis, ikonična blagovna znamka zlasti moške kozmetike in parfumov, ponuja že več kot 50 let moškim vse, kaj potrebujejo za nego svojega telesa.

Blagovno znamko, ki se trenutno lahko ponaša z oznako „vintage cool“, je ustanovila že leta 1964 Estée Lauder. Svoje ime Aramis je dobila po najbolj elegantnem od treh mušketirjev iz romana Aleksandra Dumasa. Več kot 50-letna tradicija znamke ima svoje korenine zlasti v kakovosti. Danes redno prekorači modne trende in jo lahko poimenujemo ikonična klasika.

Dišava Aramis Aramis je bila prva prestižna moška dišava, ki so jo prodajali v veleblagovnicah in do danes je zelo priljubljena zaradi svoje nadčasovnosti. Parfume Aramis cenijo vsi moški, ki jim je všeč tradicija in klasika. Kompozicije dišav so pogosto sestavljene iz zelo možatih lesnih ali svežih citrusnih tonov.

Parfumi in kozmetika Aramis se danes prodajajo v več kot 130 državah po vsem svetu. Dišave, ki jih ustvarjajo najbolj slavni parfumski mojstri, so simbol možatosti in prefinjenosti. Že več kot pol stoletja Aramis obožujejo moški, ki dajejo prednost klasičnim parfumom, prestižni blagovni znamki in možatosti vonjev.

Ocena Aramis Aramis

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!
free delivery