Ardell Brow Trim and Shape set za oblikovanje obrvi

Ardell Brow Trim and Shape set za oblikovanje obrvi
Ardell Brow Trim and Shape set za oblikovanje obrvi
8,30

Koda: ARD02709 | Na zalogi

krtačka za obrvi in trepalnice + posvetlitveni svinčnik za pod obrvi + britev za obrvi 2 kos

1
Darilo za vas
Kupite vsaj tri kozmetične izdelke in boste prejeli popust 10 %. Popust vam avtomatično odštejemo v košarici. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
sreda 3. 3. 2021

Opis izdelka Ardell Brow Trim and Shape
Lastnosti

Vsebina seta:

  • krtačka za obrvi in trepalnice
  • posvetlitveni svinčnik za pod obrvi
  • britev za obrvi 2 kos

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Tip seta
Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Brow Trim and Shape