ArdellBrows Potovalni set I. (za obrvi)

Ardell Brows Potovalni set I. (za obrvi)
Ardell Brows Potovalni set I. (za obrvi)
Potovalni set I. (za obrvi)
12,90

Koda: ARD1969 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Ardell Brows
Lastnosti

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Ardell Brows . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira.

Vsebina seta:

  • paleta za ličenje obrvi 4 g
  • vosek za fiksacijo obrvi 2,3 g
  • čopič za obrvi

Lastnosti:

  • idealen za potovanja
  • celotna rutina za popoln videz

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Tip seta
Potovalni set

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Brows