Ardell Duolepilo za umetne trepalnice Črno

Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice Črno
Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice Črno
14 g

Koda: ARD02702 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Ardell Duo

Opis:

Lepilo za umetne trepalnice spada v portfelj blagovne znamke Ardell, ki je najbolj prodajana blagovna znamka za lepilne trepalnice na svetu. Ardell ponuja kompletni asortiment izdelkov za poudarjanje lepote oči s pomočjo umetnih trepalnic. Lepilo Ardell Duo pomaga popolnoma in enostavno pritrditi umetne trepalnice po vaši izbiri. Izdelki od blagovne znamke Ardell se odlikujejo z vrhunsko kakovostjo brez kompromisov in uporabo naravnih materialov. Lepilo za umetne trepalnice je popolnoma nevidno, ko se posuši, in ponuja dolgotrajno in varno pritrditev umetnih trepalnic. Dodajte svojim očem nepremagljivo lepoto in izrazitost!

Navodilo za uporabo:

Primerno količino lepila nanesite na osnovo izbranih umetnih trepalnic in jih nalepite na zgornji del gibljive veke tik ob koreninah lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Duo