Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice s čopičem

Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice s čopičem
Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice s čopičem
7,45
transparenten (M)transparentna (F)transparentno (N) 5 g
Koda: ARD2033 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Ardell Duo

Da bodo umetne trepalnice cel dan zdržale tam, kjer morajo, je treba izbrati zanesljivo lepilo. Pravilen izbor je lepilo Ardell Duo s čopičem. Brezhibno jih prilepi h koži ter odlično utrdi trepalnice, zahvaljujoč posebni dvojni ščetki, s katero nanesete lepilo točno tja, kamor sodi.

Lepilo Ardell Duo se uporablja v kozmetičnih salonih in je primerno za uporabnice kontaktnih leč.

Lastnosti:

  • zanesljivo prilepi umetne trepalnice k vekam
  • primerno tudi za osebe s kontaktnimi lečami
  • omogoča hitro in natančno uporabo
  • ne draži občutljivih oči
  • ne vsebuje lateksa
  • odlično drži

Navodilo za uporabo:
Nanesite zadostno količino lepila na osnovo umetnih trepalnic. Nalepite jih na zgornjo gibljivo veko, tesno h koreninam, in počakajte, da se lepilo posuši.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Duo