Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice

3×
Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice
Ardell Duo lepilo za umetne trepalnice
7 g
7,45

Koda: ARD2109 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Ardell Duo

Si želite trepalnice kot mežikajoča punčka? Lepilo za umetne trepalnice Ardell Duo vam pomaga do dolgih in gostih trepalnic v nekaj sekundah. Tako imate lahko osupljivo dolge in goste trepalnice, kadarkoli si jih zaželite. S pomočjo lepila umetne trepalnice pričvrstite prav h koreninam svojih naravnih trepalnic in se vam ni treba bati, da bi se vam skozi dan odlepile. Ko se lepilo posuši, je prozorno, tako da nihče ne vidi, da ste svojo lepoto poudarili ravno s tem trikom.

Lastnosti:

  • ne draži vek in oči
  • umetne trepalnice na veki drži ves dan
  • ne uničuje vaših naravnih trepalnic
  • ko se posuši, je čisto nevidno

Navodilo za uporabo:
Primerno količino lepila nanesite na osnovo umetnih trepalnic in trepalnice previdno prilepite na veko. Pazite na to, da bodo umetne trepalnice čisto pri koreninah vaših trepalnic. Zaradi tega dobite naraven videz, trepalnice pa ne bodo odstopale.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Duo3