Ardell FauxMink Wispies umetne trepalnice veliko pakiranje

Ardell FauxMink Wispies umetne trepalnice veliko pakiranje
Ardell FauxMink Wispies umetne trepalnice veliko pakiranje
Demi Wispies 4 kos
16,76

  • Ardell FauxMink Wispies umetne trepalnice veliko pakiranje
  • Ardell FauxMink Wispies umetne trepalnice veliko pakiranje
Koda: ARD02576 | Na zalogi
1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Ardell FauxMink Wispies

Obožujete, da je vaš pogled zares dramatičen? Potem vam v predalčku ne bi smele manjkati umetne trepalnice Ardell FauxMink Wispies. Z njimi se kadarkoli enostavno prelevite v mežikajočo punčko, ob pogledu katere se vsakemu moškemu zmehčajo kolena. Profesionalne trepalnice so zelo lahke, mehke in pričarajo bujne in dolge trepalnice, ne da bi jih na očeh sploh čutili.

Lastnosti:

  • popolnoma se zlijejo z naravnimi trepalnicami
  • trepalnicam dajejo volumen, ki se mu ne da upreti
  • sposobne so optično razširiti in odpreti oči
  • so mehke, lahke in udobne na očesu
  • enostavno in hitro se aplicirajo
  • primerne za celodnevno uporabo

Sestava:

  • neviden trakec Invisiband® brez vozličkov – zagotavlja udobno celodnevno uporabo in naraven videz

Navodilo za uporabo:
Po potrebi umetne trepalnice Ardell FauxMink prirežite s škarjicami za nohte. Nanesite majhno količino lepila in počakajte približno 30 sekund. Nato nalepite na zgornjo veko h koreninam lastnih trepalnic in s konicami prstov nežno pritisnite. Če boste trepalnice želeli odstraniti, jih enostavno odlepite od zunanjega roba in z njih previdno odstranite lepilo, da jih boste lahko ponovno uporabili.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell FauxMink Wispies