Ardell LashGrip lepilo za umetne trepalnice

2×
Ardell LashGrip lepilo za umetne trepalnice
Ardell LashGrip lepilo za umetne trepalnice
prozorno 7 g
4,90

Koda: ARD1972 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 28. 6. 2021

Opis Ardell LashGrip

Opis:

Lepilo za umetne trepalnice spada v portfelj blagovne znamke Ardell, ki je svetovno najbolj prodajana znamka za lepilne trepalnice. Ardell ponuja popoln asortiment izdelkov za poudarjanje lepote oči s pomočjo umetnih trepalnic. Lepilo Ardell LashGrip pomaga popolnoma in enostavno utrditi umetne trepalnice po vaši izbiri. Izdelki od blagovne znamke Ardell se odlikujejo po svoji vrhunski kakovosti brez kompromisov in izkoriščanju naravnih materialov. Lepilo za umetne trepalnice je popolnoma nevidno, ko se posuši, in ponuja dolgotrajno varno utrditev umetnih trepalnic. Dodajte svojim očem popolno lepoto in izrazitost!

Navodilo za uporabo:

Primerno količino lepila nanesite na osnovo izbranih umetnih trepalnic in jih pritrdite na zgornji gibljiv del veke tik ob koreninah lastnih trepalnic.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell LashGrip2