Ardell Magnetic Liner & Lash kozmetični set Wispies (za trepalnice) vrsta

Ardell Magnetic Liner & Lash kozmetični set Wispies (za trepalnice) vrsta
Ardell Magnetic Liner & Lash kozmetični set Wispies (za trepalnice) vrsta
kozmetični set Wispies (za trepalnice) vrsta
17,15

Koda: ARD02784 | Na zalogi

Black magnetno gel črtalo 2,5 g + Wispies trepalnice za nanos na magnetno linijo 1 kos

1
DPD
petek 6. 8. 2021

Opis Ardell Magnetic Liner & Lash
Lastnosti

Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Ardell Magnetic Liner & Lash maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli.

Vsebina seta:

  • Black magnetno gel črtalo 2,5 g
  • Wispies trepalnice za nanos na magnetno linijo 1 kos

Lastnosti:

  • ustvarjajo dramatičen pogled
  • takoj poudarijo vsako ličenje
  • trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše

Navodilo za uporabo:
Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino.

Lastnosti

Odtenek
črn
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Magnetic Liner & Lash