Ardell Magnetic Naked Lash magnetne trepalnice

Ardell Magnetic Naked Lash magnetne trepalnice
Ardell Magnetic Naked Lash magnetne trepalnice
Novost
9,51
vrsta 420
Koda: ARD02804 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Ardell Magnetic Naked Lash

Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Ardell Magnetic Naked Lash maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli.

Lastnosti:

  • ustvarjajo dramatičen pogled
  • delujejo zelo naravno
  • trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše
  • zelo enostavno nanašanje
  • primerne za vsakdanje nošenje

Navodilo za uporabo:
Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino. Za konec lahko trepalnice privihate s kleščami za trepalnice.

O blagovni znamki Ardell

Ameriško podjetje Ardell se osredotoča na izdelavo umetnih trepalnic. Leta 1971 sta ga ustanovila zakonca Arnold in Sydell Miller. Takoj njihov prvi izdelek – „Duralash Individual“ – je hitro pridobil priljubljenost, kar je prispelo k razširjanju portfelja. Danes Ardell spada med svetovno najbolj uspešne in najbolj priljubljene blagovne znamke v določenem tržnem segmentu. Eno od njihovih gesel je: „Za vsako žensko, za vsako priložnost, za vsak način življenja“.

V ponudbi Ardell boste našli lepilne, šopaste, mono in druge vrste umetnih trepalnic v različnih stilih. Večina od njih je izdelana iz steriliziranih človeških las. So zelo učinkovite, enostavno se nanašajo in odstranjujejo. Posebne omembe je vredna tudi praktična oprema – lepila, čopiči, krtačke za obrvi in druge stvari. Izdelki Ardell se odlikujejo po prvovrstni kakovosti in prijazni ceni. O njihovi izjemnosti priča tudi dejstvo, da jih uporablja cela vrsta hollywoodskih vizažistov. Blagovna znamka Ardell zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo imeti lep in nepozaben pogled, so zahtevni in hočejo le popolno kakovost ter hrepenijo postati privlačni za nasprotni spol.

Recenzija Ardell Magnetic Naked Lash