Argan Oil Pack

vlažilne nogavice

Argan Oil Pack vlažilne nogavice
Argan Oil Pack vlažilne nogavice
Argan Oil Pack vlažilne nogavice
vlažilne nogavice
4,10

Koda: ANO1449 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 23. 1. 2019
Argan Oil Pack
vlažilne nogavice | 4,10

Opis kozmetike Argan Oil Pack

Izdelek Argan Oil Pack bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Argan OilBlagovna znamka Argan Oil izkorišča v svojih kozmetičnih pripravkih darove narave in kot glavno sestavino izkorišča arganovo olje. Arganovo olje predstavlja že stoletja skrivnost lepote maroških žensk. Bogata sestava učinkovitih snovi vključno z antioksidanti lahko kožo ozdravi, navlaži v globino in jo pušča mladostno in svežo. Arganovo olje neguje tudi lase in lasišče.

V pripravkih Argan Oil se že več kot 10 let povezujejo nove tehnologije s starimi preverjenimi recepturami. Arganovo olje na edinstven način nadomešča primanjkovanje esencialnih maščobnih kislin, ki povzroča staranje kože in nastanek gub. Arganovo olje ima celo trikrat več vitamina E kot olivno olje, zato je njegovo izkoriščanje v kozmetiki nenadomestljivo.

Naravne sestavine, ki so bogate z aktivnimi snovmi, so osnova kozmetike prihodnosti. Blagovna znamka Argan Oil izkorišča najbolj primerne sestavine, kot so arganovo olje, izvlečki acai jagod, izvlečki goji jagod, baobaba, acerole, borovnice, probiotiki, izvlečki mire ali kurkume. Pripravki Argan Oil so sinonim zdrave in lepe kože obraza, celega telesa ter tudi las.