Armand Basi Basi Hommetoaletna voda za moške

Armand Basi Basi Homme toaletna voda za moške 125 ml
Armand Basi Basi Homme toaletna voda za moške 125 ml
125 ml

Koda: ABA0085 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Armand Basi Basi Homme
Sestava

Armand Basi Basi Homme je izredna moška dišava, ki odlično poudarja vaš šarm in karizma. Ta parfem je v glavnem za moške, ki iščejo klasični stil v modernem in sodobnem plašču. S to privlačno dišavo Basi Homme ne bo strah iti v družbo in med prijatelje. Parfum Basi Homme bo zaradi svoje sestavine zelo prijeten tudi za vašo okolico.

Zgornje note Armand Basi Basi Homme sodijo kardamomu, opojni sivki in nežni vaniliji. Omamno srce je sestavljeno iz fižola, intenzivnega kadila, očarljive šmarnice, majnice in lešnikov. Moška osnova je razvidna iz cedre, guajaka, čistega dragocenega mošusa in eksotične sandalovine. Ta luksuzni parfum za moške je odlična izbira za večerno uporabo v družbi.

Moški vonj Armand Basi Basi Homme je namenjen edinstvenim in plemenitim moškim, ki imajo radi elegantni slog.

Sestava

Zgornje note
kardamom, cimet, sivka
Srčne note
španski bezeg, kadilo, fižol tonka, šmarnica, muškatni orešček
Bazne note
vanilija, cedra, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
lesne

O blagovni znamki Armand Basi

Parfumi Armand Basi | Armand Basi je bil španski trgovec, ki je v letih 1948-1950 ustanovil relativno uspešno tekstilno podjetje, ki ga je razvil z bratom. Prvotno ni nosilo ime Armand Basi, zato se je odločil iti s svojo potjo, ki je začela nastajati leta 1980. V nekaj letih se je njegovo slavno ime pojavilo v več sektorjih, kot so ure, čevlji, nakit, oblačila in seveda parfumi Armand Basi. Doslej je ta proizvajalec prinesel kolekcijo, ki je za ženske in moške. Doživite eleganco in lahkotnost s parfumi Armand Basi.

Recenzija Armand Basi Basi Homme