Torbica in mini dišava Armani BREZPLAČNO
Ob nakupu ženskih parfumov Armani nad 69 € boste brezplačno prejeli dišavo Armani My Way Intense v potovalni različici in čudovito torbico.
MY WAY INTENSE
DIŠAVA PRIHODNOSTI
 
Odkrijte My Way Intense, ženstveno dišavo Giorgio Armani. Poudarjen cvetlični šopek na lesni sledi, ki zasvoji, vključujoče intenzivne izkušnje in pristna srečanja po celem svetu. Poleg tega je možno vse velikosti stekleničk dišave My Way Intense ponovno napolniti brez uporabe lijaka in tako prispevamo k varovanju okolja. 
NOVI MY WAY INTENSE
 
Dišava vas pozdravi s svetlimi notami pomarančnega cveta. Novo intenzivno srce tuberoze razkrije kremasto in žametno faseto cvetličnega podpisa. V osrčju dišave se sandalovina spremeni v kremasto obliko, ko se sreča z razkošno vaniljo in vas zasvoji.
PREDANOST PRIHODNOSTI
 
Giorgio Armani si prizadeva za preprečevanje, zmanjšanje in kompenziranje emisij ogljika, kjerkoli je to možno. Blagovna znamka si prav tako prizadeva za ohranjanje pomembnih gozdov in kompenzira preostale emisije s programom pogozdovanja ter projekti varovanja okolja. Količino plastike lahko zmanjšate z uporabo polnil, ki se prilegajo vsem velikostim stekleničk My Way Intense.