Armani Acqua di Giò Profondoparfumska voda za moške

Armani Acqua di Giò Profondo parfumska voda za moške
Armani Acqua di Giò Profondo parfumska voda za moške
Brezplačna dostava
Novost
125 ml
110,90

Koda: GIO06609 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 4. 6. 2020

Opis parfuma Armani Acqua di Giò Profondo
Sestava

V globine morja, vse do tja, kjer odtenki modre dobijo najtemnejše odtenke, bo vaše čute potopila moška parfumska voda Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo. Odkrijte in raziščite novo dimenzijo vode in svoje duše.

  • vodna aromatična dišava za modernega moškega
  • intenzivnejše nadaljevanje linije dišav Acqua di Giò
  • v steklenički, katere odtenek Giorgio Armani označuje kot legendaren

Sestava dišave
Intenzivno prebujenje bodo vaši čuti doživeli že od prvih vonjav, ko se bo izrazila svežina zelene mandarine in lahkost citrusne bergamotke. Že čez hip se uvodnim tonom pridružijo aromatični rožmarin, sivka in cipresa. Globino, možatost in mineralni poudarek pa dišavi zagotavljajo lesni pačuli, mošus in akord ambre.

Zgodba dišave
Prepustite se mamljivemu vabilu k odkritju svojega pravega jaza, ki ga prinaša dišava Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo. Z njeno intenzivno možato dišavno sestavo, ki se vrača h koreninam legendarnih dišav Acqua di Giò, boste doživeli globok potop v svojo notranjost.

Pri steklenički iz težkega motnega stekla v mornarski modri barvi kontrast ustvarja pokrovček s kovinskim sijajem in monogramom Giogia Armanija, ki je o barvi elegantne stekleničke dejal, da gre za gost odtenek, ki vzbuja čutnost. Dišavo je ustvaril legendarni parfumar Alberto Morillas.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
zelena mandarina, bergamotka
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
cipresa, rožmarin, sivka
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, mošus, pačuli
Vrsta dišave
aromatične

O blagovni znamki Armani

Armani predstavlja eleganco, v kateri se združi brezčasnost s trenutnimi trendi.
Giorgio Armani velja za enega najuspešnejših italijanskih modnih oblikovalcev vseh časov. S svojim nezamenljivim slogom, v katerem se povezujeta lagodje in ščepec ekscentričnosti, je osvojil srca milijonov žensk po celem svetu. Tako kot njegovi modeli so tudi kozmetika in parfumi znamke Armani sopomenka za kakovost, brezčasnost in uspeh.

Pred ustanovitvijo lastne blagovne znamke je Armani delal kot neodvisni oblikovalec za vrsto modnih hiš. V 70. letih minulega stoletja je ustvaril svoje prve kolekcije, kmalu zatem pa je na trg postavil tudi linijo kozmetike, ličil in parfumov pod imenom Armani.

Moška dišava Armani Acqua di Giò in ženska Armani Si sta brezčasni klasiki, ki sta se neizbrisljivo zapisali v zgodovino in se še vedno pojavljata na najvišjih mestih na lestvicah priljubljenosti.

Če izberete preizkušeno klasiko ali pa njeno sodobno interpretacijo, z izbiro dišave Armani nikoli ne boste zgrešili.

Recenzija Armani Acqua di Giò Profondo